Προφίλ

Προφίλ

To Τεχνικό Γραφείο μας δραστηριοποιείται 40 χρόνια στο χώρο της δόμησης. Η ιστορία του ξεκινάει το 1975 με την ίδρυσή του στην πόλη του Πύργου από τον Αρχιτέκτονα Μηχανικό Ανδρέα Θ. Κούτρο, με εύρος εργασιών σε όλο το Νομό Ηλείας αλλά και σε όμορες περιοχές.

Το Τεχνικό Γραφείο Ανδρέα Θ. Κούτρου μετράει εκατοντάδες ιδιωτικά κτιριακά έργα (κατοικίες – επαγγελματικούς χώρους) με σύγχρονο αλλά και παραδοσιακό τρόπο δόμησης, δημόσια έργα αλλά και χωροταξικές και πολεοδομικές μελέτες. Παράλληλα το γραφείο παρουσιάζει σημαντικό έργο τόσο σε βιομηχανικά και βιοτεχνικά κτίρια όσο και σε τουριστικά καταλύματα.

Το 2007 στο Τεχνικό Γραφείο εισήλθε η Φωτεινή Α. Κούτρου Αρχιτέκτων Μηχανικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών με εξειδίκευση στις Αποκαταστάσεις Κτιρίων και στην Βιοκλιματική Αρχιτεκτονική. Πάνω στον τομέα της Βιοκλιματικής Αρχιτεκτονικής παρακολούθησε μεταπτυχιακό πρόγραμμα (M.Sc) στον Περιβαλλοντικό Σχεδιασμό Πόλεων και Κτιρίων.

Από το Σεπτέμβριο του 2013 το γραφείο μετονομάστηκε σε (eco tecton) δίνοντας έμφαση και στις υπηρεσίες ενεργειακής αναβάθμισης παρέχοντας όπως: βιοκλιματικές και περιβαλλοντικές μελέτες, κατασκευές, ενεργειακές επιθεωρήσεις και αναβαθμίσεις κτιρίων, ενεργειακά πιστοποιητικά κ.α.

Compare